imah // Sarat

Sarat Service - Tos

Mangga baca 'Sarat Service' taliti saméméh migunakeun ramatloka urang. Ku ngakses atawa maké ramatloka urang, nu masihan kami idin Anjeun keur ngabagikeun tur nganggo inpormasi dikintunkeun ka situs urang ku anjeun. Salaku per istilah jasa urang, anjeun 'Agreeing' sarta 'narima ' mun istilah ieu ku ngagunakeun ramatloka kami di luhur wae.

ramatloka urang bisa mibanda sababaraha tumbu ka loka pihak-katilu. Simkuring teu langsung gawe bareng salah sahiji situs web ieu. Saterusna, sakabeh bahan jeung logos pakait anu NOT dipiboga sarta dikawasa ku urang. The kapamilikan jeung kadali sipat intelektual anu ku masing nu gaduhna. Urang nganggap euweuh tanggung jawab dina sambungan sareng maranehna.

Taya bagian tina ramatloka urang dimaksudkeun pikeun nawarkeun sagala nurun saran atanapi HARANSI. Urang moal bisa jawab nanaon karuksakan ka anjeun atanapi Anjeun bisnis salaku hasil tina ngadatangan atawa maké situs urang keur kaperluan nanaon. Urang ngadamel euweuh jaminan sama sekali dikedalkeun atawa tersirat keur informasi jeung layanan kami nyadiakeun dina situs urang.

Urang cagar hak menerkeun sagala akurat dina eusi dina ramatloka urang tanpa méré sagala bewara prior. Simkuring teu salawasna ngajamin yén kasalahan bakal dibenerkeun langsung. Saterusna, urang ulah janji nu website urang bakal sadia sepanjang waktos. Informasi di situs urang teu aturan-buku tur teu matak nyawang kana salaku bantuan hukum, financial, atawa médis. eusi nu diterbitkeun mangrupa pikeun tujuan informasi wungkul teu a diganti pikeun rundingan profésional.

Liabilities

Anjeun migunakeun ramatloka kami di résiko anjeun sorangan. Kami teu nanggungjawaban kanggo konsékuansi anu bisa timbul kaluar tina atanapi di sambungan kalawan ngagunakeun jasa atawa ramatloka urang di mana wae formulir atawa ragam. onus nyaeta 100% Hormat sanajan situs urang geus dinyatakeun disarankan sahiji potensi leungitna. anjeun satuju NOT nyekel kami akuntabel keur nanaon nu karugian, Karuksakan, atawa Liabilities dina kaayaan naon, naha éta langsung, teu langsung, atanapi consequential.

iwal

Bari unggal usaha dicokot pikeun mastikeun yén informasi dina ramatloka urang bener, urang moal ngajamin akurasi na atanapi completeness. Euweuh dina Bantahan ngeunaan ramatloka ieu bakal; (A) wates atawa ngaluarkeun anjeun atanapi urang liability pikeun tatu pribadi atawa maot timbul alatan lalawora. (B) wates atawa ngaluarkeun anjeun atanapi liability kami pikeun frauds alam wae. (C) Wates atawa ngaluarkeun anjeun atanapi liability kami ngalawan sagala hal anu urang teu diijinkeun ku hukum. (D) Wates atawa ngaluarkeun anjeun atanapi liability kami nu bisa teu kaasup dina hukum lumaku.

Reasonableness

Urang nyadiakeun istilah urang tina jasa ngan dina basa Inggris. Ku migunakeun ramatloka urang, anjeun satuju yén Sarat of Service Nyetél kaluar ku kami geus lumrah. Mun anjeun teu satuju, anjeun disarankan henteu ngagunakeun ramatloka urang. Dina sadaya kaayaan, Anjeun kudu neruskeun migunakeun loka urang lamun teu satuju kana sagala segi jasa outlined ku kami.

pihak séjén

Salaku hiji bebas sarta lembaga liability kawates, urang kudu unggal katuhu ngajaga tur ngawatesan Liabilities pribadi urang. Ku kituna, jadi mindful of kumaha anjeun migunakeun ramatloka urang. Salaku kaayaan pamakean, anjeun nampi nu moal mawa naon klaim ngalawan ramatloka kami atawa staf kami pikeun sagala liability atanapi Karuksakan Anjeun bisa sangsara di sambungan kalawan ngagunakeun ramatloka urang. Sapanjang garis sarua, Anjeun satuju yén Sarat Service cukup pangaweruh dina leungeun anjeun ka nampa éta Bantahan ramatloka kami baris ngajaga urang jeung staf kami ngalawan sagala klaim Filed ngalawan urang.

dibekelan Unenforceable

Mun sagala bagian tina Bantahan website urang teu sinkron jeung hukum lumaku, éta moal mangaruhan enforceability istilah séjén tina jasa outlined di kaca ieu. Saterusna, urang disclaim sadayana Liabilities hasilna tina sagala situs pihak-katilu pakait sareng urang sagala cara. Urang damel salaku tengah-lalaki nyadiakeun Konci bébas datang. Simkuring teu langsung gawe bareng atawa pakait sareng salah sahiji sipat pribadi tina situs pihak-katilu.

Urang jasa bébas / informasi anu disadiakeun "AS IS" tanpa jaminan atawa string napel eta. Ku kituna, urang ulah ngajamin yén solusi dirumuskeun ku kami baris dianggo sadaya waktu. Urang maksudna pikeun nyadiakeun Anjeun Konci kado bébas, tapi urang teu bisa janji yén kode bakal dianggo 100% tina kali. Ogé, anjeun kudu satuju kana ngalengkepan léngkah perlu muka konci kodeu nu bisa merlukeun anjeun ngalengkepan survey di hal nu ilahar. Ka best of abilities urang, urang coba nawarkeun "euweuh ongkos" survey, tapi éta nagara-spésifik. Ku kituna, sagala biaya patali survey teu digolongkeun dina yurisdiksi urang.

Simkuring boga kawenangan nyieun parobahan ka "Sarat Service" iraha wae tanpa aya bewara prior. Ieu tanggung jawab pamaké urang tetep nepi jeung parobahan ayeuna. pamaké bakal manggihan istilah jeung kaayaan dirévisi dina kaca sarua ieu. Mun anjeun mibanda patalékan salajengna ngeunaan watesan layanan dina ramatloka urang, bebas ngarasa ngahubungan kami.

www.mytrickstips.com