Насловна // Услови

УСЛОВИ ЗА УСЛУГИ - ТОС

Ве молиме внимателно прочитајте ги "Условите за користење" пред да ја користите нашата веб-страница. Со пристапување или користење на нашата веб-страница, ќе ни дадете согласност да ги споделите и да ги користите информациите доставени до нашиот сајт од страна на вас. Според условите на нашата услуга, ти си "согласувајќи се" и "прифаќа " на овие услови со користење на нашата веб-страница на кој било начин.

Нашата веб-страница може да има неколку линкови до трети страни. Ние не сме директно поврзани со некоја од овие веб-сајтови. Покрај тоа, сите материјали и придружни логоа се НЕ сопственост и контрола од нас. Сопственоста и контролата на интелектуалните особини се со соодветните сопственици. Ние не преземаме одговорност во врска со нив.

Ниту еден дел од нашата веб-страница не е наменет да понуди какви било препораки или гаранции. Ние нема да бидеме одговорни за било каква штета на вас или на вашиот бизнис, како резултат на посета или користење на нашата веб-страница за било која намена. Ние не правиме никакви гаранции изразени или имплицирани за информациите и услугите што ги нудиме на нашата веб страница.

Ние го задржуваме правото да ги отстраниме неточностите во содржината на нашата веб-страница, без претходно известување. Ние не секогаш гарантираме дека грешките ќе бидат утврдени веднаш. Понатаму, ние не ветуваме дека нашата веб-страница ќе биде достапна во секое време. Информациите на нашата страница не се правилник и не треба да се разгледуваат како правна, финансиска или медицинска помош. Објавената содржина е само за информативни цели и не е замена за професионални консултации.

Обврски

Вие ја користите нашата веб-страница на ваш сопствен ризик. Ние не сме одговорни за какви било последици кои би можеле да произлезат од или во врска со користењето на нашите услуги или веб-страници во каква било форма или начин. Обврската е 100%, дури и ако нашата страница е изрично советувана за потенцијалната загуба. Вие се согласувате НЕ да не држиме одговорни за какви било загуби, штети или обврски под никакви околности, без разлика дали тоа е директна, индиректна или последична.

исклучоци

Додека се вложуваат сите напори за да се обезбеди дека информациите на нашата веб-страница се точни, ние не ја гарантираме неговата точност или комплетноста. Ништо во одрекувањето од оваа веб-страница нема; (а) Ограничете ја или исклучете ја вашата или нашата одговорност за лична повреда или смрт поради небрежност. (б) Ограничете ја или исклучете ја вашата или нашата одговорност за измами од која било природа. (в) Ограничете ја или исклучете ја вашата или нашата одговорност против нешто што не е дозволено со закон. (г) Ограничете ја или исклучете ја вашата или нашата одговорност која не може да биде исклучена според важечкиот закон.

Разумноста

Ние ги обезбедуваме нашите услови на услуги само на англиски јазик. Со користење на нашата веб-страница, вие се согласувате дека Услови за Користење утврдени од нас е разумно. Ако не се согласувате, ве советуваме да не ја користите нашата веб-страница. Под никакви околности, треба да продолжите да ја користите нашата страница ако не се согласувате со сите услови на услуги наведени од нас.

Други партии

Како независен и субјект со ограничена одговорност, ние имаме право да ги заштитиме и ограничиме нашите лични обврски. Значи, биди свесен за тоа како ја користите нашата веб-страница. Како услов за употреба, прифаќате дека нема да поднесете никакви барања против нашата веб-страница или нашиот персонал за било каква одговорност или штета што би можеле да ја претрпите во врска со користењето на нашата веб-страница. Заедно со истите редови, вие се согласувате дека Условите за користење на услугите се доволно знаење во ваши раце да прифатите дека одрекувањето на нашиот веб-сајт ќе нè заштити нас и нашиот персонал против сите барања поднесени против нас.

Неспроведлива одредби

Ако било кој дел од одрекувањето на веб-страницата не е во синхронизација со важечкиот закон, тоа нема да влијае на спроведливоста на другите услови на услуги наведени во оваа страница. Понатаму, ние се откажуваме од сите обврски што произлегуваат од било кои трети лица сајтови поврзани со нас на било кој начин. Ние работиме како среден човек за да им обезбедиме бесплатни кодови за посетителите. Ние не сме директно поврзани или поврзани со некои од личните својства на трети страни.

Нашите бесплатни услуги / информации се обезбедени "КАКО ШТО СЕ", без никакви гаранции или жици поврзани со него. Значи, ние не гарантираме дека решението дадено од нас ќе работи цело време. Ние имаме намера да ви обезбедиме бесплатни кодови за подароци, но не можеме да ветиме дека кодот ќе работи со 100% од времето. Исто така, мора да се согласите да ги завршите неопходните чекори за да го отклучите кодот, што може да бара од вас да го завршите истражувањето во повеќето случаи. Додека ги подобруваме нашите способности, ние се обидуваме да понудиме анкети "без трошоци", но тоа е специфично за секоја земја. Значи, сите трошоци поврзани со истражувањето не спаѓаат под нашата надлежност.

Ние сме овластени да ги менуваме "Условите за користење" во секое време без претходна најава. Одговорноста на корисникот е да ги следи тековните промени. Корисникот ќе ги најде ревидираните услови на оваа иста страница. Ако имате дополнителни прашања во врска со условите на услугата на нашата веб-страница, слободно почувствувајте да не контактирате.

www.mytrickstips.com